Din idé

Du sender din idé til os via formularen nederst på sitet. Idéen kan i princippet være hvad som helst – måske en app, en måde at markedsføre biografoplevelsen på, indhold til biografturen etc. Men vi har også en række specifikke krav og begrænsninger:

Benspænd
Dels skal din idé kunne fungere i den helt almindelige biografdrift i hverdagen. Det vil sige, at vi ikke leder efter idéer til enkeltstående events eller noget, som kun giver mening f.eks. i juleferien. Idéen skal kunne bruges hele året, hele ugen i almindelige biografer.

Du ved, hvordan en biograf ser ud indeni. Der er selvfølgelig mulighed for at bruge biografens rum til aktiviteter eller budskaber, men vi kan ikke re-designe foyer’en fuldstændig eller bygge biograferne om. Tag udgangspunkt i de eksisterende biografer.

Filmprogrammet i biograferne består af de film, som filmselskaberne distribuerer. Vi kan derfor ikke udskifte det aktuelle program og kun vise actionfilm i en uge el.lign.

Og til slut – vi giver ikke større rabatter på biografbilletter. Det er derfor ikke muligt f.eks. at sætte prisen 50 % ned.

Læs mere om biografdrift her på sitet under Baggrund.