FAQ

Hvordan deltager jeg? Du deltager ved at udfylde dit navn og email samt vedhæfte din idébeskrivelse her.

Hvem kan deltage? Alle er velkomne til at deltage!

Hvilke idéer er I på udkig efter? Vi søger efter originale forslag til løsning af vores problemstilling som beskrevet her på sitet – noget, som på samme tid er nyt og out-of-the-box, og noget som vi ikke har tænkt på før. Så hvis dit forslag går på at sænke prisen på biografbilletterne eller at vise flere film, er det ikke lige det, vi er på jagt efter.

Hvad kan jeg vinde? Præmien for den bedste idé er 10.000 kroner samt et helt års forbrug af biografbilletter.

Hvilket format skal min idébeskrivelse have? Du er velkommen til at vælge det format, du synes passer bedst – om det er beskrivelse i Word, slides i PowerPoint eller grafer i Excel. Husk på, at jo mere detaljeret din idébeskrivelse er, desto større er sandsynligheden for du kan overbevise os om det geniale i det!

Hvornår er der deadline for indsendelse af idéer? Deadline for indsendelse er 15. februar 2017.

Hvordan vælges de bedste idéer? En intern jury hos Nordisk Film Biografer vil gennemlæse alle de indsendte idéer og i fællesskab evaluere dem, for først at udvælge de fem bedste og dernæst vinderen.

Hvis min idé vinder, er der garanti for den bliver ført ud i livet? Selv de bedste idéer kan nogle gange være svære at eksekvere grundet uforudsete begrænsninger. Derfor kan vi ikke garantere, at nogen af idéerne vil blive til virkelighed, selvom det naturligvis er målet.

Hvordan bliver vinderen offentliggjort? Vinderen samt de bedste idéer vil bliver offentliggjort her på siden. Vinderen får desuden direkte besked.

Jeg har andre spørgsmål som ikke er besvaret i det ovenstående! Du er meget velkommen til at kontakte os via “Kontakt”-siden.